x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Am ajuns în stare critică la spital. Aștept programarea pentru operația finală

Gabriela Firea: Am ajuns în stare critică la spital. Aștept programarea pentru operația finală

26 Apr 2019   •   18:46
Gabriela Firea: Am ajuns în stare critică la spital. Aștept programarea pentru operația finală

Gabriela Firea a avut prima apariție la emisiunea ”100 de minute” de la Antena 3, după problemele de sănătate. Primarul General al Capitalei spune că așteaptă să fie programată pentru o nouă operație după sărbătoarea de Paște.

”A fost un moment pe care îl depășesc acum. După sfintele Sărbători Pascale, aștept programarea pentru operația finală, sper eu, să fie totul bine. Am ajuns în stare critică la spital...

Nu m-am gândit nicio secundă la plec la spitale din străinătate. Soțul meu a vrut, dar știam ce minuni au făcut medicii cu alți pacienți.

Sper să nu se supere domnul doctor Catrina că spun acum pe post, dar ține toate posturile. Cum să nu te dai pe mâna acestor oameni? Ne lega ceva foarte important, deosebit.

M-am neglijat în ultimii trei ani. E bine să muncești, dar e bine să mai ai și grijă de tine. Foarte mult stres, multe griji, stări de nemulțumire pentru nerealizarea unor proiecte la care lucrezi, amânări, e normal...'', a spus Primarul General al Capitalei.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea