x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, despre centura capitalei: Vă garantez finalizarea acestui obiectiv

Gabriela Firea, despre centura capitalei: Vă garantez finalizarea acestui obiectiv

13 Noi 2016   •   21:17
Gabriela Firea, despre centura capitalei: Vă garantez finalizarea acestui obiectiv

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seara, într-o emisiune televizată, că poate finaliza, cu sprijinul unui Guvern PSD, unul dintre cele mai importante obiective pentru Bucureşti: şoseaua de centură.

"Cu un Guvern PSD - ALDE, care a adus creştere economică de fiecare dată când s-a aflat la guvernare, pot să realizez mult mai multe lucruri şi mă refer în special la centura capitalei, pentru care anul acesta nu s-a făcut niciun progres. Nu se poate să fim o capitală europeană fără centură. Acesta este un obiectiv al Ministerului Transporturilor, aflat în subordinea Guvernului. Dacă ar fi fost la capitală, vă garantez că îmi făceam o baracă lângă centură şi stăteam acolo până se finaliza", a spus Firea, la Antena 3.

Primarul general al Bucureştiului a subliniat că va cere în mod public trecerea acestui obiectiv în subordinea Primăriei Generale, dacă PSD nu va intra la guvernare.

"Dacă, doamne fereşte, PSD, echipa mea, colegii mei, domnul preşedinte Dragnea, nu vor avea un cuvânt de spus la această guvernare, voi cere public ca acest obiectiv atât de important, nu doar pentru capitală, ci pentru toată România, să vină la Primăria Generală a Capitalei şi vă garantez finalizarea acestui obiectiv", a declarat primarul general al capitalei.

Gabriela Firea a precizat că poate contribui la o victoria a PSD în alegeri, făcându-şi datoria în fiecare zi, deoarece "o capitală bine administrată înseamnă o ţară bine administrată" şi a afirmat, totodată, că ar fi o tragedie pentru România să fie condusă în continuare de oameni "paraşutaţi" din afara ţării. www.agerpres.ro

×