x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, despre Cîțu premier: Nu este de ajuns dezastrul lăsat la Finanțe, acum trebuie să-i dea toată țara pe mână!

Gabriela Firea, despre Cîțu premier: Nu este de ajuns dezastrul lăsat la Finanțe, acum trebuie să-i dea toată țara pe mână!

09 Dec 2020   •   19:20
Gabriela Firea, despre Cîțu premier: Nu este de ajuns dezastrul lăsat la Finanțe, acum trebuie să-i dea toată țara pe mână!
Sursa foto: Lucian Alecu

Gabriela Firea a reacționat foarte dur la propunerea lui Florin Cîțu să conducă noul Guvern.

"Klaus Iohannis si PNL participa la concursul: cine dispretuieste mai mult votul romanilor. Primul a propus un militar fara experienta administrativa si politica pe post de premier interimar - unde e rezerva de specialisti cu care se lauda? Iar PNL l-a votat in seara aceasta pe Cîtu sa devina premierul Romaniei.

Nu este de ajuns dezastrul lasat la Finante, acum trebuie sa-i dea toata tara pe mana! In 9 luni, economia s-a contractat cu 5%. Avem un milion de someri rezultati din guvernarea PNL. Suntem indatorati pentru urmatoarele generatii. Dar, sfidarea continua! Cainii latra, caravana trece! Poporul roman este tratat cu indolenta de catre conducatori. Pana intr-o zi!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Liberalii îl susțin pe actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, pentru funcția de premier, a anunțat, miercuri seara, președintele PNL, Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: gabriela firea