x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: M-a frapat laşitatea preşedintelui, îl ameninţă pe soţul meu pentru a mă intimida pe mine

Gabriela Firea: M-a frapat laşitatea preşedintelui, îl ameninţă pe soţul meu pentru a mă intimida pe mine

14 Apr 2014   •   23:03
Gabriela Firea: M-a frapat laşitatea preşedintelui,  îl ameninţă pe soţul meu pentru a mă intimida pe mine

Invitată a emisiunii Sinteza zilei, senatorul Gabriela Firea a descalificat ameninţarea lui Traian Băsescu la adresa soţului său, Florin Pandele - primarul comunei Voluntari, catalogându-l drept un act de laşitate şi considerând că acest fapt demonstrează că preşedintele nu are alte metode pentru a înfrunta un om onest.

"M-a frapat laşitatea, eu sunt membru al comisiei, şi chiar daca sunt femeie, mamă, şi suntem considerate fiinţe mai slabe, eu îmi asum şi binele şi răul din viaţă. Am trecut prin multe momente cruciale şi dramatice şi nu m-am plâns nimănui. Mi s-a părut în primul rând că preşedintele este laş pentru că îl ameninţă pe soţul meu pentru a mă intimida pe mine. Dacă are o problemă cu senatorul Firea, cel care face parte dintr-o comisie specială de anchetă şi care este şi comunicatorul acesteia, deci prin vocea căruia se afla elemente şi informaţii din activitatea comisiei, mi s-ar parea normal să se bată cu mine . Îmi dau seama de ce nu se bate cu mine. Pentru că nu am colaborat cu Securitatea, pentru că nu am fost în Partidul Comunist, pentru că nu am făcut averi nejustificate, pentru că toată viaţa mea am lucrat în presă şi nu am avut cum să am secrete", a declarat Gabriela Firea.  (C.S)


×
Subiecte în articol: gabriela firea florentin pandele