x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea propusă să deschidă lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare

Gabriela Firea propusă să deschidă lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare

07 Oct 2020   •   14:28
Gabriela Firea propusă să deschidă lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei în funcție a fost invitat să candideze de Dragoș Benea, președintele PSD Bacău.. „Băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă”, spune liderul organizației PSD Bacău, Dragoș Benea.

 

„Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale și am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosință, cu atât mai mult cu cât în județul Bacău, caz singular între județele din țară, PSD a fost - cu adevărat - singur împotriva tuturor”, scrie pe Facebook Dragoș Benea.

Președintele PSD Bacău apreciază că sprijinul „ferm și prompt” primit din partea Gabrielei Firea este „o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă”.

„Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, adaugă liderul PSD Bacău.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Gabriela Firea va fi „numărul unu la București” pe lista partidului pentru Senat.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea