x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea are în continuare susținerea umaniștilor pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea are în continuare susținerea umaniștilor pentru Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   16:03
Gabriela Firea are în continuare susținerea umaniștilor pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Gabriela Firea are în continuare susținerea PUSL pentru o candidatură la Primăria Capitalei, anunță umaniștii într-un comunicat de presă.

Recent apăruseră zvonuri că se negociază o susținere comună PUSL și PSD pentru Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, însă PUSL spune că nici nu se pune problema.

„În legatură cu știrea difuzată de România TV, biroul de presă al PUSL este împuternicit

să declare:
1) Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL și primar al Sectorului 5 din București, este dedicat cetățenilor din sectorul pe care îl conduce.
2) Biroul Executiv al PUSL a adoptat o decizie privind susținerea doamnei senator Gabriela Firea pentru a candida la poziția de Primar General al Capitalei.
Acestă decizie este valabilă până la finalizarea anchetei referitoare la implicarea, sau nu, a doamnei Gabriela Firea în scandalul căminelor  de bătrâni.
3) PUSL are în prezent pregătiți candidați pentru alegerile locale din București: la Sectorul 3, domnul Liviu Negoiță, la Sectorul 5, domnul Cristian Popescu Piedone, respectiv la Sectorul 6, domnul Bogdan Pintileasa. Pentru Sectorul 4 există o alianță electorală între PUSL și PSD pentru susținerea actualului primar PSD al Sectorului 4, Daniel Băluță.

Totodată, rugăm redacția România TV ca pe viitor să consulte coordonatorul de comunicare al PUSL - Lavinia Șandru - pentru a evita transmiterea unor știri eronate – presa@pusl.ro”, transmite PUSL.

×