x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, reproșuri pe bandă rulantă pentru Nicușor Dan: A constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Gabriela Firea, reproșuri pe bandă rulantă pentru Nicușor Dan: A constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

04 Noi 2021   •   16:12
Gabriela Firea, reproșuri pe bandă rulantă pentru Nicușor Dan: A constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Gabriela Firea a scris joi pe pagina sa de Facebook că foarte mulţi oameni ar fi fost acum în viaţă dacă „noul primar general de dreapta nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă”.

 

Fostul edil al Capitalei mai spune că i-a lăsat actualului primar aparatură și personal instruit pentru pandemia de Covid-19.

„I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital covid”

„Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general.

I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital covid, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.

Praful s-a ales de tot! Dl Nicușor a constatat că «s-a terminat pandemia»! Așa «terminată», a omorât și chinuit atâția oameni! Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, a conchis  Firea.

 

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea