x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Sunt alături de Olguţa Vasilescu, îi doresc sănătate şi libertate

Gabriela Firea: Sunt alături de Olguţa Vasilescu, îi doresc sănătate şi libertate

31 Mar 2016   •   12:05
 Gabriela Firea: Sunt alături de Olguţa Vasilescu, îi doresc sănătate şi libertate

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a afirmat joi că este alături de colega sa Lia Olguţa Vasilescu, reţinută de DNA, şi de familia acesteia, şi i-a transmis "sănătate şi libertate, că sunt cele mai de preţ".

"Sunt alături de Olguţa Vasilescu, sunt alături de familia sa. Este mamă, îmi dau seama cât de mult suferă un copil şi părinţii unui om politic atunci când îl văd în cătuşe, când îl văd la instituţii. Aşteptăm cu toţii să ajungă astăzi în faţa judecătorului. I-am dorit să fie liberă, să se poată apăra în condiţii de libertate, niciodată nu ne-am opus acţiunilor justiţiei. Credem că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, dar nu poţi să nu fii aproape de un om pe care îl cunoşti, de un coleg, în astfel de momente şi să îi doreşti tot binele din lume, sănătate şi libertate, că sunt cele mai de preţ", a declarat Gabriela Firea, înainte de şedinţa BPN al PSD.

Ea a spus că deciziile care vor fi luate în cadrul BPN cu privire la Organizaţia din Craiova şi la posibilele candidaturi vor fi anunţate după reuniune.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a fost reţinută miercuri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ea este acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracţiuni) şi spălare de bani. AGERPRES

×