x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea a mers la vot însoțită de Marcel Ciolacu: „Am votat pentru oameni în administrație care nu se plâng, care nu se încuie în birou”

Gabriela Firea a mers la vot însoțită de Marcel Ciolacu: „Am votat pentru oameni în administrație care nu se plâng, care nu se încuie în birou”

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   11:53
Gabriela Firea a mers la vot însoțită de Marcel Ciolacu: „Am votat pentru oameni în administrație care nu se plâng, care nu se încuie în birou”

„Am votat pentru oameni în administrație care nu se plâng, care nu se încuie în birou”, declară Gabriela Firea, după vot.

„Am votat cu gândul la toți tinerii din București, de asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii și la adulți, la persoane sănătoase, dar care vor să facă prevenție, dar și la persoane cu dizabilități. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate în Capitală, care vor să vadă că pe șantiere se lucrează și că sunt rezultate în ceea ce privește fluența în trafic, problema termoficării și, de asemenea, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor”, a spus Firea.

Ea a adăugat: „Am votat pentru ca în administrație să lucreze oameni de dimineață până seara, găsind soluții, având o echipă, având o susținere, comunicând și fiind transparenți. Pentru oameni în administrație care nu se plâng, care nu dau vina pe ceilalți, care nu se încuie în birou și care nu vin după câțiva ani de zile să spună că nu au fost bine informați atunci când au promis. Am votat cu mult optimism pentru că Bucureștiul este un oraș atât de frumos de care te poți îndrăgosti, dar din păcate în ultima perioadă a fost abandonat. Am votat cu gândul la toți bucureștenii care vor ca acest oraș să redevină orașul pe care îl iubesc și în care vor să trăiască, să iubească, să își crească copiii, nepoții, să învețe, să prospere, să se dezvolte”.

În plus, Firea a spus că i se pare un semnal bun că la urne vin tineri și seniori.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ciolacu: Bucureștiul nu mai are nevoie de lozinci și dușmani imaginari, are nevoie de o schimbare

Premierul Marcel Ciolacu a însoțit-o pe Gabriela Firea la secția de votare. „Bucureștiul nu mai are nevoie de lozinci și dușmani imaginari, are nevoie de o schimbare”, a spus prim-ministrul.

„Capitala are nevoie de o schimbare, cred că am depășit momentul în care Bucureștiul avea nevoie de lozinci și dușmani imaginari”, a declarat premierul.

Marcel Ciolacu și candidații PSD la primăriile de sectoare au însoțit-o pe Gabriela Firea la secția de votare.

„Primarul și primariii de sector trebuie să lucreze impreună astfel încât Bucureștiul să fie o capitală europeană”, a adăugat premierul Marcel Ciolacu.

Duminică, românii votează pentru alegerile europarlamentare și locale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea alegeri 2024