x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Generalul a dat politica pe fotbal

Generalul a dat politica pe fotbal

12 Aug 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu a abandonat Consiliul Judetean Ilfov pentru ca trebuia sa plece in Portugalia, ca observator la Campionatul European de Fotbal.

MONICA IORDACHE

Antrenorul nationalei de fotbal, Anghel Iordanescu, a declarat intr-un interviu ca a demisionat din Consiliul Judetean Ilfov, dupa ce abia fusese ales, pentru ca era asteptat ca observator la Campionatul European de Fotbal. In mometul inceperii campionatului, Consiliul Judetean nu era constituit, pentru ca, spune Iordanescu, reprezentantii Aliantei PNL-PD nu doreau sa participe la sedinte. "Era in timpul Campionatului European, unde eram desemnat observator, ceea ce presupune niste angajamente, anterioare de altfel campaniei. Pentru ca trebuia sa plec in Portugalia, si Consiliul Judetean intarzia sa se constituie din pricinile amintite, am avut de ales. In Consiliul Judetean puteam fi inlocuit de urmatorul pe liste, in Portugalia, nu", a explicat Iordanescu. El a spus ca a facut o alegere "logica si de bun-simt". "Daca plecam fara sa demisionez, as fi lipsit partidul de un vot important in procesul constituirii Consiliului Judetean. Nu a fost o lipsa de respect pentru electori, dimpotriva. Am respectat vointa acestora de a avea un anumit numar de voturi in cadrul Consiliului Judetean. Dupa cum stiti, situatia era pe muchie de cutit si fiecare vot era vital", a mai spus Iordanescu.

INCA O CANDIDATURA. Selectionerul nu vrea sa-si incheie "cariera" politica, hotarand sa candideze si pentru un loc in Parlament. "Indiferent de riscuri, nu o sa mai las alegatorilor mei impresia ca am dezertat", a promis Iordanescu. Cat priveste fotbalul, antrenorul nu vrea sa-l amestece cu politica. "Acolo sunt adversari seriosi, nu aliante incropite la disperare", a comentat selectionerul nationalei.

VOT

"Daca plecam fara sa demisionez, as fi lipsit partidul de un vot important in procesul constituirii Consiliului Judetean"

RISCURI

"Indiferent de riscuri, nu o sa mai las alegatorilor mei impresia ca am dezertat"

ALIANTE

"In fotbal sunt adversari seriosi, nu aliante incropite la disperare" - Anghel Iordanescu Vicepresedinte PSD Ilfov
×
Subiecte în articol: politic judeţean