x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion a intrat în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu

George Simion a intrat în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2023   •   11:59
George Simion a intrat în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu
Sursa foto: Lucian Alecu

George Simion, liderul AUR, a intrat în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în timp ce acesta se afla la sediul Guvernului. Simion cerea să vorbească „10 secunde” cu Ciolacu.

„Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituții. Am venit să ne programăm. Haideți să ne înscriem toți deputații”, a spus el.

Președintele AUR a precizat că dorea să îl întrebe pe președintele Camerei de ce s-a aprobat sancțiunea care le permite deputaților AUR să vorbească doar 10 secunde în plen.

„Dacă sindicatele sunt ignorate, să vedem dacă ne ignoră și pe noi. În fața sindicaliștilor din învățământ, domnul Ciolacu se pare că a venit cu ajutoare sociale. Suntem deputați, vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților, este o solicitare cât se poate de justificată, atât timp cât se pune pumnul în gură deputaților care vor să vorbească pe proiecte de lege mai mult de 10 secunde”, a mai spus Simion.

El a avut un schimb de injurii cu liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

„Ai venit cu interlopii după tine? Ai niște interlopi, niște huligani... Ești cunoscut ca agent sovietic. Sunteți niște infractori, niște golani. De unde ai luat banii și ai înființat partidul? De ce vă dă Moscova bani? I-ați interlopii și ieși afară”, i-a spus Simonis.

„Ați furat din buzunare în Anglia... Noi am venit să vorbim cu Ciolacu”, a replicat Simion.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george simion Marcel Ciolacu