x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion, despre planul Hrebenciuc: „Nu avem nevoie de oameni care au distrus România"

George Simion, despre planul Hrebenciuc: „Nu avem nevoie de oameni care au distrus România"

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2024   •   14:00
George Simion, despre planul Hrebenciuc: „Nu avem nevoie de oameni care au distrus România"
Sursa foto: Hepta/George Simion

Liderul AUR, George Simion, a oferit prima reacție în legătură cu scandalul planului Hrebenciuc, dezvăluind discuțiile pe care le-a avut cu omul de afaceri George Becali. Simion i-a transmis acestuia că este de acord cu candidatura sa, dar cu o condiție clară: să nu impună susținerea unor persoane controversate.

„Mi-a zis nea Gigi despre această discuție, iar eu i-am spus: «Bine, poți să candidezi. Te punem pe liste, dar am o singură condiție: nu îmi impui ce zic prietenii tăi»", a declarat Simion, subliniind că nu dorește implicarea celor care au avut un impact negativ asupra României.

Simion a menționat și apropierea lui Viorel Hrebenciuc de Becali, dar a fost ferm: „Nea Gigi, nici să nu aud de acești oameni care au distrus România și care au fost implicați în tot felul de combinații și matrapazlâcuri."

În ceea ce privește alegerile prezidențiale din 2024, Simion a afirmat că nu știe dacă PSD este în postura de a decide cine va intra în turul al doilea, având în vedere că Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, ambii din PSD, se luptă pentru același electorat.

 

Citește și Ciolacu, despre acuzațiile privind planul Hrebenciuc-Simion: „O tâmpenie, un plan secret știut de toți!”

×