x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: BPN a validat în unanimitate candidatura lui Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL

Gorghiu: BPN a validat în unanimitate candidatura lui Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL

12 Apr 2016   •   21:18
Gorghiu: BPN a validat în unanimitate candidatura lui Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL

Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a validat în unanimitate candidatura lui Marian Munteanu pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat, marţi, copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu.

"A fost un vot unanim în favoarea candidaturii domnului Marian Munteanu, de la domnul preşedinte Mircea Ionescu-Quintus până la ultimul membru al acestui Birou Politic Naţional. Am avut susţineri de făcut, argumente, sugestii, propuneri. Toate lucrurile acestea se vor cristaliza într-o strategie pe Bucureşti în foarte scurt timp. Deja echipa pe Bucureşti va fi de mâine la strâns de semnături pe străzile Bucureştiului", a declarat Alina Gorghiu la finalul şedinţei BPN.

Citeste si Ce spunea Marian Munteanu, în 2011, despre tentativa sa de a intra în politică

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a susţinut, la rândul său, că Munteanu este "un bucureştean get-beget, nu are să dea explicaţii despre acţiuni de atac în instanţă ale unor PUZ-uri şi retrageri ale unor acţiuni intempestive, nu are niciun fel de vulnerabilitate din acest punct de vedere şi are credibilitate pentru cetăţeni".

Citeste Paleologu: Nu îl voi susţine pe Munteanu; este semn că PNL se află într-o totală derivă

În completare, copreşedintele liberalilor Vasile Blaga a menţionat că în cadrul BPN au fost validate şi alte două candidaturi.

Citeste si Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei

"Datorită situaţiei de la Ploieşti, l-am validat pe domnul Adrian Dobre ca şi candidat al nostru pentru Primăria Ploieşti şi pe domnul Dolha (Stelian - n.r.) la Bistriţa", a precizat Blaga.

Sursa: AGERPRES

×