x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Doar PSD poate iniția o moțiune de cenzură

Grindeanu: Doar PSD poate iniția o moțiune de cenzură

02 Sep 2021   •   13:17
Grindeanu: Doar PSD poate iniția o moțiune de cenzură

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, spune că doar social-democrații au numărul suficient de parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură și îi invită pe parlamentarii de la USR PLUS să semneze moțiunea lor.

Grindeanu a spus, joi, într-o conferință de presă, că doar dacă semnează moțiunea PSD, cei de la USR PLUS pot arăta că vor, într-adevăr, plecarea Guvernului Florin Cîțu.

„PSD este singurul partid care are puterea dată de numărul de parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură. Cine vrea ca, într-adevăr, acest Guvern să pice va semna moțiunea PSD: Restul sunt povești. Contezi doar dacă semnezi. Semnătura fiecărui nemulțumit de activitatea acestui Guvern este singura garanție că se vrea cu adevărat plecarea Guvernului Cîțu. Lipsa semnăturii înseamnă doar negociere, șantaj pentru mai multe avantaje”, a spus Sorin Grindeanu.

USR PLUS a votat pentru susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, după demiterea considerată abuzivă a ministrului Stelian Ion, a anunțat joi Dan Barna.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu