x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică “Hackerul” Zgonea are zilele numărate la Camera Deputaţilor

“Hackerul” Zgonea are zilele numărate la Camera Deputaţilor

de Marius Gîrlașiu    |    10 Mai 2016   •   09:50
“Hackerul” Zgonea are zilele numărate la Camera Deputaţilor
Sursa foto: Adrian Manolache

Făcut de râs pe internet de către celebrul poliţist Marian Godină din cauza greşelilor gramaticale, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a depus plângere penală. Rădulescu susţine că un “hacker” i-a spart contul de facebook şi a postat intenţionat pe pagina sa un mesaj cu erori grave de exprimare. Deputatul are şi un suspect: “hackerul” misterios ar fi nimeni altul decât preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

O postare pe facebook a deputatului PSD Cătălin Rădulescu a devenit virală după reacţia poliţistului Marian Godină. Rădulescu anunţase în mediul online că va iniţia un proiect de lege pentru desfiinţarea radarelor rutiere cu “miliţieni pândari” care aşteaptă şpaga şoferilor. Plin de greşeli gramaticale, textul de pe pagina deputatului a fost ironizat imediat de poliţistul-scriitor Godină. "Dar ce aţi spune dacă aţi iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de o persoană care scrie "paşte" cu "p" mic, "noştrii" cu doi "i" şi "nici-un" cu cratimă?'', a scris Marian Godină pe pagina de facebook. Rădulescu susţine însă că nu el a compus postarea şi nici prin gând nu i-a trecut să inventeze o lege anti-radare şi poliţişti rutieri, chiar dacă are la activ aproape patruzeci de sancţiuni pentru viteză şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Pesedistul l-a arătat cu degetul pe liderul Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care ar fi vrut să-l facă de râs în mediul online. “Hackerul” Zgonea n-ar fi la prima “lovitură”, susţine deputatul PSD. “I-am transmis domnului Zgonea că astfel de intoxicări, astfel de manevre ordinare, nu fac decât unii care se ocupă numai de aşa ceva”, a atacat Rădulescu la un post de televiziune. Cât despre Zgonea, zilele la şefia Camerei Deputaţilor par numărate. Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că social-democraţii vor să modifice articolul din Regulament care prevede că cererea de revocare se face doar de către grupul din care face parte preşedintele Camerei. Culmea este că actuala variantă a fost impusă în mai anul trecut tot de către PSD pentru a-i asigura un trai liniştit lui Zgonea.

"Am vorbit cu colegii mei să nu mai declanşeze proceduri care să se blocheze la domnul care fuge cu scaunul. Vor depune la Comisia de regulament o modificare de regulament" Liviu Dragnea, preşedinte PSD

×