x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hrebenciuc vrea şase ani la guvernare cu PNL

Hrebenciuc vrea şase ani la guvernare cu PNL

de Jurnalul National    |    04 Sep 2007   •   00:00

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a propus, marţi, la şedinţa grupurilor reunite ale social-democraţilor din Cameră şi din Senat, un parteneriat pe şase ani la guvernare intre PSD şi PNL.



Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a propus, marţi, la şedinţa grupurilor reunite ale social-democraţilor din Cameră şi din Senat, un parteneriat pe şase ani la guvernare intre PSD şi PNL, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid.

Potrivit unor surse din partid, Hrebenciuc a dat asigurări că formula unui astfel de parteneriat la guvernare pe şase ani este acceptată in interiorul PNL atăt de tabăra care il susţine pe Călin Popescu Tăriceanu, căt şi de cea a opozanţilor acestuia.

Aceleaşi surse au menţionat că parteneriatul propus de Hrebenciuc prevede formarea unui Guvern PSD-PNL, incepănd cu momentul votului asupra moţiunii de cenzură ce urmează să fie introdusă de social-democraţi, pănă in martie 2009, cănd ar putea fi organizate alegeri parlamentare, după care, in virtutea aceloraşi negocieri, să fie format, pentru următorul ciclu electoral de patru ani, tot un guvern PSD-PNL.

×
Subiecte în articol: politic