x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu a evitat să ciocnească şampanie cu Băsescu - video

Iliescu a evitat să ciocnească şampanie cu Băsescu - video

23 Ian 2009   •   00:00

Fostul peşedinte Ion Iliescu se declara miercuri neatins de scandalul declanşat de afrimaţiile lui Claudiu Săftoiu potrivit cărora Traian Băsescu era la curent cu convorbirile dintre acesta şi liderul PSD Mircea Geoană.Mai mult, el afirma că preşedintele i-a telefonat personal pentru a-l asigura că totul este o "făcătură". Cazul părea închis din punctul său de vedere.

La ceremonia de celebrare a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române, organizată joi seară la Cotroceni, Iliescu nu pare a fi împăcat pe de-a întregul cu Traian Băsescu.

În momentul în care, după discursul de inaugurare, preşedintele se îndreaptă spre fostul şef al statului pentru a ciocni o cupă de şampanie, Ion Iliescu îl evită, aparent preocupat de discuţia cu cineva din spatele său. Elegant, dar evident.

Fostul preşedinte a negat însă că ar fi fost vorba de un gest intenţionat. "Este nefondată această răstălmăcire. Nu a fost în niciun fel un gest intenţionat din partea mea." a spus Ion Iliescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
antena3,ro×
Subiecte în articol: politic