x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilieşiu: Tăriceanu beneficiază de un scor electoral mai mare decât Antonescu

Ilieşiu: Tăriceanu beneficiază de un scor electoral mai mare decât Antonescu

de Agerpres    |    01 Mar 2014   •   17:11
Ilieşiu: Tăriceanu beneficiază de un scor electoral mai mare decât Antonescu

Senatorul Sorin Ilieşiu a susţinut sâmbătă, într-o scrisoare deschisă adresată liderului liberal Crin Antonescu, că fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu beneficiază de un scor electoral mai mare decât acesta.

"Domnul Tăriceanu beneficiază de un scor electoral mult mai mare decât domnia voastră. (...) Marja de eroare a acestui sondaj nu poate fi de 42%, adică diferenţa între 71% şi 29%. În acest moment, niciun politician realist din PNL, PSD, PC, UNPR nu mai crede că aţi putea fi preşedintele României", i-a transmis Ilieşiu lui Antonescu.

Potrivit acestuia, "adevăraţii liberali" vor răspunde în scurt timp invitaţiei premierului Victor Ponta de a reveni în USL şi la guvernare, iar apoi îi vor propune fostului premier Tăriceanu să revină în PNL pentru a fi candidatul USL la Preşedinţia României.

"Vă solicit din nou, în numele milioanelor de compatrioţi care ne-au votat, să faceţi un pas înapoi, astfel încât să se poată reface atât Uniunea Social Liberală, cât şi Guvernul USL în care cred că ar fi bine-venită şi Uniunea Democrată Maghiară din România", afirmă senatorul de Sibiu.

El consideră "dezonorant" faptul că preşedintele PNL "i-a obligat pe câţiva" dintre senatorii liberali să-l "linşeze mediatic" pe Călin Popescu-Tăriceanu.

×