x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Noi 2007   •   00:00

Campanie - Afişele lui Băsescu, finanţate de PD

Preşedintele Traian Băsescu a declarat ieri că scrisorile pe care le trimite populaţiei in campania pentru referendum sunt finanţate din banii rămaşi din donaţiile pe care le-a primit in campania pentru referendumul din mai. El a explicat că după cheltuielile din acea campanie i-a rămas o sumă in legătură cu care s-a adresat Curţii de Conturi, instituţie care, potrivit preşedintelui, i-a spus că o are la dispoziţie. El a mai explicat că afişele şi calendarele pe care le foloseşte sunt finanţate de PD.

Â

Â

APADOR-CH - Impotriva abrogării legilor transparenţei

Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Omului in Romănia - Comitetul Helsinki a protestat ieri faţă de intenţia Guvernului de a abroga legile transparenţei printr-un Cod de procedură administrativă şi cere prelungirea termenului de dezbatere a propunerii Executivului. Săptămăna trecută, Executivul a supus dezbaterii publice un proiect de cod de procedură administrativă care a fost publicat pe site-ul Ministerului Internelor. Printre altele, proiectul prevedea abrogarea celor două legi.

Â

CNSAS - Contestaţia lui IPS Pimen, respinsă

Decizia CNSAS potrivit căreia IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a făcut poliţie politică a rămas definitivă, după ce, in şedinţa de joi, Colegiul CNSAS a respins contestaţia acestuia, ultima cale de atac a inaltului ierarh rămănănd instanţa. Surse din Colegiul CNSAS au declarat pentru Mediafax că menţinerea deciziei a fost votată de toţi membrii Colegiului, cu o singură excepţie, Laurenţiu Tănase votănd pentru admiterea contestaţiei ierarhului.

Â

Lansare - "Parfumurile" lui Vadim

"Parfumuri şi culori" este titlul noii cărţi pe care Corneliu Vadim Tudor şi-a lansat-o ieri la Librăria "Mihail Sadoveanu" din centrul Capitalei. "Mai uşor mi-a fost să scriu această carte decăt să ajung aici" au fost primele vorbe pe care C.V. Tudor le-a rostit cănd a intrat in librărie, supărat că a intărziat la lansare din cauza traficului. De altfel, şi volumul apărut ieri, in care a adunat aforisme, se incheie retoric: "Romănia mare? Nu, Romănia moare". "Nici eu nu ştiu cum a apărut această carte şi nici numărul ei nu-l ştiu. Nu scriu la cantitate, mi-ar plăcea să cred că scriu la calitate", a arătat Vadim. (C.V.)

×
Subiecte în articol: politic