x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

17 Mai 2005   •   00:00


  • 18 mai 2005
  • RECLAMATIE IN PNL. Senatorul Nicolae Vlad Popa i s-a plans, luni seara, liderului PNL Calin Popescu Tariceanu ca, sambata trecuta, la Conferinta Municipala la care trebuia ales un nou lider al filialei Brasov, a fost agresat de bodyguarzii angajati de organizatori. El a cerut ieri excluderea din partid a consilierului municipal Vasile Ungureanu si a liderului TNL Brasov, Bogdan Motoc. Popa a amenintat ca renunta la toate functiile din partid si ca se muta la alta filiala daca cei doi nu vor fi sanctionati si nu vor fi repetate alegerile. (Monica Iordache)

    COLECTA. Consiliul Europei si Institutul "Ovidiu ½incai" organizeaza "Seara Europeana", care va avea loc maine, 19 mai a.c., la Hotel Intercontinental, in scopul strangerii de fonduri pentru sustinerea Scolii Europene din Transilvania. Scolile Europene ofera training in domeniile practicii europene, drepturilor omului si statului de drept tinerilor, factori de decizie din toate domeniile de activitate.

    IORGOVAN. Senatorul Antonie Iorgovan a anuntat ieri ca isi va depune candidatura la nivelul PSD pentru a fi desemnat sa intre in cursa pentru Presedintia Romaniei. "Ma voi bate pentru postul respectiv cu toate persoanele din partid, e o pozitie foarte serioasa, nu ma joc cu vorbele", a declarat Iorgovan. El a mai spus ca nu va pleca din PSD, chiar daca Ion Iliescu o va face. "Am vorbit cu domnul Iliescu la telefon, de cand este in spital. Convingerea mea este ca nu va pleca din partid si ca nu vor pleca nici altii. (...) Chiar daca Ion Iliescu pleaca, eu, Antonie Iorgovan, nu plec, pentru ca nu cred intr-o asemenea miscare", a declarat senatorul PSD.

    AUTOSESIZARE. Comisia de Integritate Morala a PSD se va autosesiza in legatura cu afirmatiile lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, conform carora in conducerea partidului se afla lideri care "privesc de sus, de la inaltimea averilor facute pe cai obscure". "Ne autosesizam si ii luam pe toti la rand, in primul rand dupa declaratiile de avere. (...)", a declarat ieri Antonie Iorgovan, prim-vicepresedinte al Comisiei de Integritate Morala din PSD. El a precizat ca nu exclude posibilitatea ca Ion Iliescu sa fie chemat in fata Comisiei de Integritate Morala, cerand totodata ca "toti cei din partid care detin informatii, si nu numai, sa vina la comisie".

    ×
    Subiecte în articol: politic