x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Întâlnire Viktor Orban-Kelemen Hunor, la Budapesta, pentru pregătirea alegerilor europarlamentare

Întâlnire Viktor Orban-Kelemen Hunor, la Budapesta, pentru pregătirea alegerilor europarlamentare

28 Feb 2019   •   17:03
Întâlnire Viktor Orban-Kelemen Hunor, la Budapesta, pentru pregătirea alegerilor europarlamentare
Sursa foto: Diana Oros

Asigurarea unei prezenţe puternice a Ungariei în viitorul Parlament European (PE) este un obiectiv-cheie pentru alegerile din luna mai, au afirmat joi la Budapesta premierul Viktor Orban şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, relatează MTI.
Orban l-a felicitat pe Kelemen Hunor pentru realegerea sa recentă în funcţie, a declarat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar.
Cei doi politicieni au discutat despre pregătirile în vederea alegerilor pentru PE în cadrul Partidului Popular European (PPE), a mai menţionat oficialul ungar.
Viktor Orban şi Kelemen Hunor au analizat progresele înregistrate în programele de dezvoltare a economiei în Transilvania, finanţate parţial de guvernul ungar.
Comunitatea etnică maghiară din România este foarte interesată de aceste programe care contribuie la crearea de locuri de muncă şi la promovarea dezvoltării economice în Transilvania, a subliniat Kelemen Hunor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: kelemen hunor Viktor Orban