x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre legea votului prin corespondenţă: Partidele să poftească la treabă

Iohannis, despre legea votului prin corespondenţă: Partidele să poftească la treabă

07 Sep 2015   •   21:47

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seara, că nu crede că în cazul legii prin corespondenţă mai trebuie să iniţieze o consultare cu partidele parlamentare, arătând că acestea s-au angajat să o abordeze cu toată forţa, motiv pentru care ar trebui să poftească la treabă.

"Nu cred că este nevoie de o nouă rundă de consultare iniţiată de mine. Pe de altă parte, am constatat cu mulţumire că partidele în această sesiune doresc să abordeze, cel puţin aşa am înţeles din comunicarea publică, cu toată forţa această lege a votului prin corespondenţă. Sper să se ţină de ea şi până la sfârşitul sesiunii să avem această lege. Este o promisiune pe care au făcut-o toate partidele, vă amintiţi? După ce au ieşit de la mine, de la consultări. Toţi au dat declaraţii, toţi au spus că vor legea respectivă. Să poftească la treabă", a afirmat Iohannis, în conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Iohannis a avut în aprilie consultări cu formaţiunile parlamentare pe marginea votului românilor din Diaspora.

Sursa: Agerpres

×