x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre numărul de cazuri de COVID-19: Depinde de fiecare dintre noi să îngrădim răspândirea acestei epidemii

Iohannis, despre numărul de cazuri de COVID-19: Depinde de fiecare dintre noi să îngrădim răspândirea acestei epidemii

22 Iul 2020   •   17:40
Iohannis, despre numărul de cazuri de COVID-19: Depinde de fiecare dintre noi să îngrădim răspândirea acestei epidemii

 Este foarte trist, dar tristețea nu rezolvă problema, a spus, miercuri, președintele Klaus Iohannis, după ce GCS a raportat un număr de 1.030 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. El a făcut un nou apel pentru respectarea regulilor de protecție sanitară.

„Vestea proastă este că suntem în prima zi în care avem peste 1000 de persoane detectate cu coronavirusul nou. Este foarte trist, dar tristețea nu rezolvă problema. Problema putem să o rezolvăm împreună respectând măsurile de distanțare, de igienă, purtând mască”, a declarat Klaus Iohannis.

El a reluat apelul adresat românilor să respecte regulile de protecție sanitară.

„Depinde de fiecare dintre noi să îngrădim răspândirea acestei epidemii. Acum Guvernul are la dispoziție noul instrument, noua lege care reglementează izolarea, carantinarea, dar nicio lege nu oprește un virus. Aici e nevoie de contribuția noastră, a tuturor”, a completat șeful statului.

Un număr de 1.030 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la nivelul României, iar 27 de oameni au murit din cauza aceste maladii, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Până miercuri, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Un număr de 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: klaus iohannis coronavirus