x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias

Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias

16 Mai 2005   •   00:00

Senatorul Ion Iliescu, internat duminica la Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus ieri unor investigatii medicale la Spitalul Clinic Fundeni si la Spitalul de Urgenta Floreasca.



  • de ANDRADA FLORIA, LAVINIA DIMANCEA

  • Directorul general al Spitalului de Urgenta Elias, Sorin Oprescu, a afirmat ca analizele biologice se situeaza in limitele normale. Dupa primele examinari, comisia medicala care il tine sub observatie a decis ca senatorul sa fie supus unei coronaroangiografii - analiza prin care poate fi vazuta starea vaselor sangvine - pentru a vedea daca exista motive de ingrijorare. Acest examen a fost realizat de doctorul Serban Balanescu la Spitalul de Urgenta Floreasca si este o metoda intempestiva, care presupune anumite riscuri. De aceea, o echipa de chirurgi condusa de dr. Serban Bradisteanu a fost pregatita sa intervina in caz de nevoie.

    DORINTA. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca dorinta "expresa" a lui Ion liescu a fost sa nu fie vizitat la spital de liderii partidului. La inceputul conferintei de presa care a urmat sedintei Biroului Permanent al PSD, Geoana a tinut sa exprime, in numele sau si al colegilor de partid, urari de sanatate pentru Ion Iliescu. "Din motive pe care le intelegeti, sper, nu am dorit sa comentam ce s-a intamplat in acest week-end si dorinta expresa a domniei-sale a fost ca medicii si cei care se ocupa sa aiba eventual declaratii pentru presa", a afirmat Geoana, facand un apel sa nu se "hipermediatizeze" si politizeze acest subiect. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a apreciat totodata ca este important ca "lucrurile nu sunt serioase" si si-a exprimat speranta ca aceste "mici simptome" vor fi trecute cu bine de Ion Iliescu.

    ×
    Subiecte în articol: politic