x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iordache părăsește grupul PNL: Este un act de protest față de actuala conducere a partidului

Ion Iordache părăsește grupul PNL: Este un act de protest față de actuala conducere a partidului

02 Noi 2021   •   10:16
Ion Iordache părăsește grupul PNL: Este un act de protest față de actuala conducere a partidului

Senatorul Ion Iordache a anunțat că a părăsit grupul parlamentar al PNL. „Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul”, transmite Iordache.

„Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat și voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul. Am amânat acest moment sperând că, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-și amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România și să o transforme într-un adevărat stat de drept”, anunță Ion Iordache.

Senatorul liberal speră că semnalul său de alarmă să determine o reacție din partea „tuturor liberalilor de bună credință care nu sunt de acord cu această guvernare haotică”.

„Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se știe când și cum se va rezolva explozia prețurilor la electricitate, gaze, materiale de construcții sau mâncare. Datoria față de gorjeni mă obligă să iau atitudine, să apăr interesele lor, nu pe ale unei clici iresponsabile, de aceea nu-mi permit să dau niciun pas înapoi în lupta mea pentru bunăstarea gorjenilor! Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă formată din oameni echilibrați și dispuși să pună umărul la treabă, nu dintr-o gașcă instabilă care nu a muncit niciodată! Nu renunț la proiectul meu pentru Gorj și la ideea că putem lua măsuri bune, independent de culoarea politică! Eu nu uit niciodată de unde am plecat și care sunt nevoile oamenilor care m-au trimis în Parlament”, conchide Ion Iordache.

În ultimele zile mai mulți parlamentari au părăsit grupul PNL.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pnl