x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen: Am venit la Congres să câştig alegerile

Kelemen: Am venit la Congres să câştig alegerile

26 Feb 2011   •   11:29
Kelemen: Am venit la Congres să câştig alegerile
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National

153789-.jpgCandidatul la preşedinţia UDMR Kelemen Hunor a declarat că a venit la Congresul UDMR de la Oradea ca să câştige alegerile din primul tur de scrutin, urmând ca, de luni, să înceapă un nou capitol în istoria şi viaţa formaţiunii.

Kelemen s-a declarat convins că va fi o competiţie grea şi că va câştiga cel care va reuşi să îi convingă pe delegaţi, el fiind cel care a obţinut sprijinul majorităţii acestora.

"Am venit la Congresul UDMR de la Oradea ca să câştig alegerile pentru funcţia de preşedinte al Uniunii din primul tur de scrutin, urmând ca, de luni, să înceapă un nou capitol în istoria şi viaţa formaţiunii. Sunt convins că va fi o competiţie grea şi va câştiga cel care va reuşi să îi convingă pe delegaţi. Eu sunt cel care a obţinut sprijinul majorităţii acestora. Nu am emoţii, voi câştiga", a spus Kelemen, la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea unde se va desfăşura Congresul UDMR.

Trei persoane s-au înscris la alegerile pentru funcţia de preşedinte al UDMR - Kelemen Hunor, Olosz Gergely şi Eckstein Kovacs Peter.

×