x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter pentru participare la vot

Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter pentru participare la vot

25 Sep 2020   •   12:23
Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter pentru participare la vot

Președintele Klaus Iohannis a postat, vineri, pe Twitter, un îndemn pentru participarea la vot. Clipul video este format din porțiuni din conferința de presă pe care a susținut-o miercuri.

 

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm responsabilitatea administrării comunităților noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate”, spune Klaus Iohannis.

Președintele Iohannis susține că riscul de infectare cu noul coronavirus este redus la minimum.

„Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esență se rezumă la purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți”, conchide Iohannis în mesajul său.

 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis mesaj votare