x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider PSD, despre moțiunea USR-AUR: Noul parteneriat este ca o alianță între Macron și Le Pen

Lider PSD, despre moțiunea USR-AUR: Noul parteneriat este ca o alianță între Macron și Le Pen

02 Sep 2021   •   18:05
Lider PSD, despre moțiunea USR-AUR: Noul parteneriat este ca o alianță între Macron și Le Pen

Noul parteneriat dintre USR și AUR pentru depunerea unei moțiuni de cenzură este „ca o alianță între Macron și Le Pen”, afirmă europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte PSD.

„Partidul Social Democrat are deja moțiunea scrisă. Celelalte formațiuni politice și parlamentarii lor pot să o voteze pentru a scăpa România de această guvernare toxică de dreapta. În loc sa susțină moțiunea, USR este mai preocupat să se alieze cu AUR, mai exact Cioloș dorește să se înfrățească cu extrema dreaptă, după ce luni de zile se tot plângeau în toată presa internațională că PSD face acest lucru. La fel și AUR, deși spunea că USR este răul cel mai mare și că trebuie să scape România de guvernanți, este mai preocupat acum de imagine decât de români. Noul parteneriat este ca o alianță între Macron și Le Pen. Pentru unii politica nu are legătură cu principiile”, afirmă Victor Negrescu.

Cel mai bine, continuă vicepreședintele PSD, este ca USR să vină cu voturile dacă vor să pice acest guvern rapid.

„PSD a criticat încă de la început modul în care s-a format acest guvern și performanțele sale. PNL, USR și UDMR sunt împreună responsabile de tot ce se întâmplă în România, de la creșterea prețurilor până la managementul dezastruos al pandemiei. Prioritatea zero rămâne să plece cât mai repede acești guvernanți și să avem un guvern stabil și serios pentru România”, conchide Negrescu.

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: victor negrescu