x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii PSD se reunesc în ședință după eșecul moțiunii de cenzură

Liderii PSD se reunesc în ședință după eșecul moțiunii de cenzură

01 Sep 2020   •   15:43
Liderii PSD se reunesc în ședință după eșecul moțiunii de cenzură
Sursa foto: Lucian Alecu

 Liderii social-democrați se reunesc, marți, de la ora 17.00, într-o ședință a Consiliului Național Politic pentru a discuta despre eșecul moțiunii de cenzură, dar și despre sancțiunile date parlamentarilor care nu s-au prezentat luni în Parlament.

„Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește marţi, 01 septembrie 2020, de la ora 17.00, la sediul central al PSD, Șoseaua Kiseleff nr. 10, sector 1, București”, anunță PSD.

Potrivit unor surse din PSD, pe ordinea de zi se află analiza eșecului moțiunii de cenzură, dar și sancțiunile date parlamentarilor care nu s-au prezentat la ședința Legislativului în care erau programate dezbaterea și votarea moțiu nii de cenzură.

Moțiunea de cenzură depusă de 205 parlamentari PSD nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi.

De la ședința de luni au lipsit cinci parlamentari, respectiv Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă. Senatorul Carmen Dan a anunțat că se află în autoizolare. Deputatul Dan Ciocan a fost deja exclus din partid, într-o ședință a PSD Caracal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: motiune de cenzura psd sedinta