x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PSD: „E groaznic de grețos! (…) Oricât balet ar face președintele, situația de astăzi e responsabilitatea Guvernului!”

Liderul PSD: „E groaznic de grețos! (…) Oricât balet ar face președintele, situația de astăzi e responsabilitatea Guvernului!”

07 Oct 2020   •   19:53
Liderul PSD: „E groaznic de grețos! (…) Oricât balet ar face președintele, situația de astăzi e responsabilitatea Guvernului!”

Responsabilitatea pentru situația în care se află România aparține în integralitate Guvernului, i-a replicat, miercuri, președintele PSD, Marcel Ciolacu, lui Klaus Iohannis, care a declarat că sănătatea publică e amenințată de COVID, iar politica românească de PSD.

„Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți”, a scris, miercuri seara, pe Facebook, Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Acesta spune că este „groaznic de grețos” „să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia”.

Ciolacu scrie că nu românii au deschis școlile fără nicio măsură de protecție și nici au ținut „cu dinții” să fie alegeri, în aceleași școli nepregătite pentru pandemie. Președintele PSD mai spune că nu românii sunt de vină că nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esențial în tratarea coronavirusului, sau că nu se găsesc vaccinurile antigripale sau Euthyrox.

„Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați că achiziția de ventilatoare a ajuns pe masa DNA și nu în spitale, unde trebuia?! Ați mers prea departe cu tupeul! Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi și dorința bolnavă de a păstra cu orice preț puterea! Românii sunt adevărații eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităților”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Acesta afirmă că problemele reale ale românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate și educație reală, siguranță alimentară.

Președintele Klaus Iohannis a lansat noi critici, miercuri, la adresa social-democraților: „Sănătatea publică e amenințată de COVID-19, iar politica românească e amenințată de PSD. Sunt două pericole”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu