x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea îl atacă dur pe președinte: „Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle”

Liviu Dragnea îl atacă dur pe președinte: „Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle”

07 Mai 2019   •   13:42
Liviu Dragnea îl atacă dur pe președinte: „Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle”

Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații referitoare la candidaturile pentru postul de judecător de la CCR, dar și despre schimbările din Guvern. 

„Am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili care îmi propuneau alți oameni respectabili pentru a fi susținuți. Am primit mesaje de la alți oameni la fel de respectabili care spuneau să nu fiu de acord cu acele propuneri. Am vorbit cu colegii mei din conducerea grupurilor și le-am spus că cei care dori să-și depună candidaturile, analizați în funcție de ce candidaturi vor fi primite la grup. Au fost primite cele două candidaturi, le-am spus că eu nu am nimic împotrivă”. 

Întrebat dacă Gheorghe Stan e calificat pentru un post de judecător al Curții Constituționale, „da, de ce n-ar fi? Eu l-am votat. Eu nu mi-am permis să jignesc sau să cert nici vreun judecător de la Curtea Constituțională, nici vreun candidat pentru Curtea Constituțională. E o instituție care indiferent ce decizie ia, trebuie să o respectăm”. 

Referitor la schimbările din interiorul Guvernului, Dragnea a spus că „în opinia mea, nu cred că doamna prim-ministru își va schimba opțiunea și nici nu mai e fezabil să discutăm să se vină în Parlament. Mai sunt două săptămâni și ceva până la alegeri și e greu să mai strângem plenul pentru asta. Deci după alegeri”. 

Liviu Dragnea a spus că summit-ul de la Sibiu va avea loc chiar dacă Viorica Dăncilă nu a fost invitată. 

„Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru. Avem această capacitate. Așa o să jucăm în această campanie. Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să țipe. Putem să lăsăm și noi oamenii noștri care sunt foarte nervoși să facă contramanifestații. Nu mă aștept să înțeleagă acest mesaj”. 

Antena3

×
Subiecte în articol: liviu dragnea