x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea l-a convocat pe Bogdan Aurescu pentru a discuta despre situația imigranților

Liviu Dragnea l-a convocat pe Bogdan Aurescu pentru a discuta despre situația imigranților

05 Sep 2015   •   13:15
Liviu Dragnea l-a convocat pe Bogdan Aurescu pentru a discuta despre situația imigranților

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că l-a invitat la şedinţa coaliţiei de marţi pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, pentru a prezenta un raport referitor la situaţia imigranţilor.

"L-am invitat marţi, la şedinţa Coaliţiei, pe Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, pentru a prezenta un raport privind cotele de imigranţi şi dacă instituţiile statului pot să facă faţă acestora. Vreau să ne spună dacă suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm", a scris Dragnea pe pagina sa de socializare.

El a mai precizat că s-a aflat sâmbătă în gara Keleti (Budapesta), unde a şi stat de vorbă cu imigranţii.

"Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu seninătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu. Mi s-a părut ciudat că marea majoritate sunt bărbaţi tineri şi foarte bine organizaţi, şi că atunci când camere de filmat, prezente în număr uriaş la gara Keleti, sunt îndreptate către unii dintre imigranţi, aceştia îşi ascund feţele. Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania", a detaliat Liviu Dragnea.

×