x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: USL nu are în plan suspendarea lui Băsescu. Omul îşi vede de treabă la Cotroceni

Liviu Dragnea: USL nu are în plan suspendarea lui Băsescu. Omul îşi vede de treabă la Cotroceni

31 Ian 2013   •   08:44
Liviu Dragnea: USL nu are în plan suspendarea lui Băsescu. Omul îşi vede de treabă la Cotroceni
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, aseară, că modul în care colaborează premierul Victor Ponta și șeful statului ”nu face rău României” și că USL nu are în plan nicio suspendare a președintelui Traian Băsescu.

"Cred că liniştea care există acum pe piaţa politică sau colaborarea instituţională dintre Guvern şi Preşedinţie nu face rău României. (...) USL nu are în plan nici o suspendare. Eu personal, nu îmi doresc să mai ajungem la o suspendare, nu văd de ce am ajunge la o nouă suspendare. Toată lumea este mulţumită că cele două instituţiii colaborează, cei doi oameni colaborează. Nu văd de ce trebuie să ajungem acolo. Astă-vară a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politică şi socială dusă aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie să fie unul stabil, un an cu linişte. În concluzie, USL nu are în plan aşa ceva, nu s-a discutat şi nu vrem să ajungem la aşa ceva", a declarat vicepremierul PSD la RTV.

Liviu Dragnea a precizat că un demers împotriva şefului statului nu va fi necesar decât în condiţiile în care Băsescu "ia Constituţia, o rupe, o calcă în picioare, îi dă foc şi nu mai ţine cont de nimic".

"Din ce am văzut în ultima perioadă, omul îşi vede de treabă la Cotroceni, îşi îndeplineşte atribuţiile, sunt doi oameni care instituţional se mai întâlnesc. (...) Nu este nevoie să fie dragoste sau iubire, sunt relaţii instituţionale care trebuie să fie duse la capăt", a mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: suspendare traian basescu liviu dragnea