x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Nistoran: "Eu şi căţiva colegi din PD nu votăm moţiunea de cenzură a PSD"

Liviu Nistoran: "Eu şi căţiva colegi din PD nu votăm moţiunea de cenzură a PSD"

de Jurnalul National    |    02 Oct 2007   •   00:00
Liviu Nistoran: "Eu şi căţiva colegi din PD nu votăm moţiunea de cenzură a PSD"

Deputatul democrat Liviu Nistoran a declarat in exclusivitate pentru MEDIAFAX, că nu va vota moţiunea de cenzură a PSD, acuzănd conducerea PD că a creat "o falie" intre echipa de conducere şi parlamentarii democraţi.

"Eu, alături de căţiva colegi de-ai mei din PD, nu vom vota moţiunea de cenzură a PSD, pentru că noi considerăm că nu este un lucru benefic ca PD să intre la guvernare. Singura majoritate posibilă, in acest moment, ar fi una PSD-PD, iar eu nu vreau aşa ceva", a declarat Nistoran.

De asemenea, el a acuzat conducerea PD că nu comunică cu parlamentarii şi a vorbit despre "o falie" creată intre conducerea democrată şi "deputaţii şi senatorii de rănd".

"Conducerea partidului nostru nu ne-a explicat care sunt variantele post-moţiune. Vreau să spun că s-a creat o falie intre conducerea PD şi noi, restul deputaţilor şi senatorilor de rănd", a adăugat deputatul PD.

Intrebat care sunt ceilalţi democraţi care nu vor vota moţiunea, Nistoran a refuzat să dea nume, precizănd că ţine de decizia fiecăruia să facă public acest lucru.

Liderul democrat Emil Boc a anunţat, marţi, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că PD va vota la vedere in favoarea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic