x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Biroul Executiv al PNL se va reuni miercuri la Sibiu

Ludovic Orban: Biroul Executiv al PNL se va reuni miercuri la Sibiu

06 Mai 2019   •   15:39
Ludovic Orban: Biroul Executiv al PNL se va reuni miercuri la Sibiu

Biroul Executiv al PNL se va reuni miercuri la Sibiu, a anunţat, luni, preşedintele partidului, Ludovic Orban.

"Pe data de 8 (mai - n.r.), începând cu ora 16,00, am convocat Biroul Executiv al PNL. La această reuniune a Biroului Executiv al PNL, dedicată în integralitate dezbaterii agendei europene pe următorii cinci ani, avem onoarea de a avea ca invitaţi, dar şi ca participanţi pe preşedintele PPE, Joseph Daul, şi pe secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz White", a informat Orban, după şedinţele de luni ale conducerii PNL.

Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis va participa la această reuniune, el a răspuns că a trimis invitaţii preşedintelui României la câteva evenimente importante, urmând ca aceasta să decidă dacă va participa.

De asemenea, Orban a confirmat că Iohannis a fost invitat să participe la mitingurile PNL care vor fi organizate luna aceasta la Iaşi şi Bucureşti.

"Noi ne dorim să fie prezent şi să oferim ocazia să susţină referendumul pe care l-a declanşat şi să transmită mesaje către toţi cetăţenii români privitor la necesitatea implicării în acest referendum şi necesitatea votului în favoarea acestui referendum", a spus preşedintele PNL.

El a precizat că la Bucureşti se doreşte organizarea mitingului în Piaţa Victoriei.

"Este cel mai potrivit loc. Am depus o solicitare către Primăria Capitalei, în conformitate cu legea, aşteptăm să se întrunească comisia specială care aprobă evenimente să primim răspunsul", a menţionat Ludovic Orban, arătând că va fi, cu siguranţă, un miting mare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban