x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Orice ministru cu declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute

Ludovic Orban: Orice ministru cu declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute

17 Apr 2021   •   14:28
Ludovic Orban: Orice ministru cu declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL, Ludovic Orban, le solicită partenerilor de guvernare de la USR-PLUS să renunțe la orgolii și vedetisme. Orice ministru care va ataca premierul va păți la fel ca Voiculescu, a precizat Orban, potrivit Mediafax.

Reacția lui Ludovic Orban apare după demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății. De asemenea, în ultimele zile mai mulți miniștri din partea USR-PLUS l-au criticat pe Florin Cîțu. Să-și scrie demisia, a spus Ludovic Orban.

„Înainte de a ataca premierul, orice ministru trebuie să-și scrie demisia, trebuie să plece acasă așa cum a pățit Voiculescu. Nu este un moft, este obligația premierului, îi avertizez pe toți miniștrii. Orice ministru care face declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a spus Ludovic Orban, sâmbătă, în timpul unei vizite în județul Maramureș.

Președintele PNL a mai spus că așteaptă o rezolvare rapidă a crizei politice.

„Există o înțelegere pentru România, nu este vorba de un campionat de orgolii, de vedetism”, a precizat Orban

Sâmbătă, președintele PNL, Ludovic Orban, se află în județul Maramureș. El a plantat puieți în comuna Șomcuța Mare și va vizita sediile unor companii care produc subansamble pentru avioane.

×
Subiecte în articol: ludovic orban florin citu