x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Traian Berbeceanu - un prefect bun, un om serios pe care bucureștenii s-au putut baza într-o perioada extrem de grea

Ludovic Orban: Traian Berbeceanu - un prefect bun, un om serios pe care bucureștenii s-au putut baza într-o perioada extrem de grea

04 Feb 2021   •   15:20
Ludovic Orban: Traian Berbeceanu - un prefect bun, un om serios pe care bucureștenii s-au putut baza într-o perioada extrem de grea

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat că Traian Berbeceanu este un prefect bun” pe care bucureștenii „s-au putut baza într-o perioadă extrem de grea”.

„Un prefect bun, un om serios pe care bucureştenii s-au putut baza într-o perioadă extrem de grea, cu multe încercări", a scris Orban, joi, pe Facebook, postând o fotografie împreună cu Berbeceanu.

Luni, liderii coaliției guvernamentale au stabilit posturile de prefect și subprefect care revin fiecărei formațiuni. În urma negocierilor, funcția de prefect al Capitalei a revenit PLUS.

Traian Berbeceanu a anunțat, marți, că nu va mai fi prefect al Bucureștiului, „revocarea din funcţia de prefect al municipiului Bucureşti, ca şi numirea, de altfel, sunt decizii politice, fireşti". Traian Berbeanu a fost numit prefect al Capitalei anul trecut de către PNL.

„Am acceptat această funcţie în urmă cu trei luni, cu multă bună-credinţă, într-o perioadă deosebit de complicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aş fi făcut faţă fără ajutorul vostru, al bucureştenilor, în primul rând, dar şi cu sprijinul total al colegilor din Prefectură şi al colaboratorilor din toate instituţiile", a precizat Berbeceanu.

×
Subiecte în articol: ludovic orban Traian Berbeceanu