x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Luptă pentru șefia PNL. Ludovic Orban răspunde la atacurile lui Florin Cîțu

Luptă pentru șefia PNL. Ludovic Orban răspunde la atacurile lui Florin Cîțu

24 Sep 2021   •   09:14
Luptă pentru șefia PNL. Ludovic Orban răspunde la atacurile lui Florin Cîțu
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Înainte de Congresul PNL, unde se va alege noul președinte al partidului, Ludovic Orban l-a atacat pe contracandidatul său, Florin Cîțu.

După ce premierul a făcut de multe ori afirmații dure la adresa președintelui Camerei Deputaților, spunând, printre altele, că acesta a ales o variantă urâtă de a părăsi scena politică, acum Orban îi numără greșelile. 

”Eu am aflat de la colegi de-ai mei că va candida, că nu m-a sunat să îmi spună. Am aflat de la colegii pe care i-a chemat la poză. Unii au fost chemați și nu s-au dus, unii s-au dus.

Eu nu am vrut o competiție la șefia PNL pentru a nu diviza partidul. Au dus bătălia în spațiul public, au aruncat cu noroi. M-au atacat de parcă erau din zona PSD. Și premierul a avut excese. Eu am dat replici când a fost cazul să dau replici. Premierul, la moțiunea de cenzură, a spus că a tranșat Congresul. Așa ceva este lipsit complet nu de tact, de bun simț, ci de simț politic să faci așa ceva.

M-a pensionat... A spus că mi-am ales un mod urât de a ieși din politică! Dar, ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies din politică? El decide cine intră și cine iese din politică? Nu-i e rușine un pic? Eu sunt de 31 de ani în PNL, mi-am dedicat viața ideilor liberale și vine un om, totuși, care este proaspăt, care a trebuit să obțină derogare ca să candideze, i-am votat și eu derogarea. Nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nu avea 5 ani vechime, și face el legea, hotărăște el când iese Ludovic Orban din politică? Asta a fost deranjant! Cum să ies din politică? Politica e o vocație.

Florin Cîțu s-a transformat, orice om de pe stradă observă. Eu nu am avut nici fițe, nici aroganțe, nu am fugit de presă.”, a afirmat Ludovic Orban la B1 TV.

 

 

 

×
Subiecte în articol: pnl ludovic orban florin citu