x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boloş: Guvernul Ciolacu să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii

Boloş: Guvernul Ciolacu să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii

de Redacția Jurnalul    |    09 Noi 2023   •   17:32
Boloş: Guvernul Ciolacu să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii
Sursa foto: Gov.ro

Guvernul Ciolacu să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii, le-a spus ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, colegilor săi liberali, într-o discuție privată: „s-a terminat cu < paratrăsnetul > ministerul/ministrul Finanțelor”.

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că Marcel Boloș a afirmat, într-o discuție internă cu câțiva liberali, că „s-a terminat cu < paratrăsnetul > ministerul/ministrul Finanțelor”.

Guvernul Ciolacu, în ansamblu, să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii, a spus Boloș, potrivit căruia „nu trebuie repetată greșeala din 2019 în perioada Guvernului Dăncilă în care se promiteau majorări de 40 la sută care nu se susțineau bugetar. Măcar PNL a majorat fix cu 40 la sută pensiile în ultimii trei ani pe baze corecte și asta trebuie să se întâmple și în 2024”.

Un lider liberal i-a atras atenția lui Marcel Boloș: „Vedeți că încearcă să spună că nu am fi de acord cu majorarea pensiilor. Fals. Asta e o minciună grosolană, dar o propagă doar pentru că au pus miniștri slabi, în serie, la Ministerul Muncii”.

 

×