x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, acuzații dure: „Toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!”

Marcel Ciolacu, acuzații dure: „Toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!”

13 Sep 2020   •   21:27
Marcel Ciolacu, acuzații dure: „Toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!”
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a adus acuzații grave ministrului Educației, Monica Anisie. Liderul PSD a scris, duminică, pe Facebook, faptul că Guvernul a „tăiat frunză la câini șase luni”, iar Monica Anisie a ieșit să arunce vina pe autoritățile locale.

„Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii vor să facă școală! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!”, scrie Ciolacu.

Acesta îl întreabă pe premierul Ludovic Orban ce vină au copiii din orașele conduse de primari PSD, care nu au primit niciun ban la rectificare.

„Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?!”, mai scrie președintele PSD.

Acesta acuză că liberalii au folosit bani publici pentru a cumpăra primari „la bucată”.

„57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic! Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că #școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu