x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, despre congresul PNL: Dictatură, în cea mai pură formă a ei

Marcel Ciolacu, despre congresul PNL: Dictatură, în cea mai pură formă a ei

25 Sep 2021   •   09:56
Marcel Ciolacu, despre congresul PNL: Dictatură, în cea mai pură formă a ei

Președintele PSD Marcel Ciolacu vorbește despre dictatură în ceea ce privește organizarea congresului PNL.„Doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității”, spune liderul social-democrat.

„Dictatură, în cea mai pură formă a ei! La 1.000 de cazuri și 19 decese pe zi, au interzis celui mai mare partid din România să-și țină alegerile interne. În schimb, la aproape 8.000 de cazuri și 140 de decese pe zi, au aranjat legile pentru ca partidul prezidențial să-și țină mărețul congres”, a scris sâmbătă pe Facebook Marcel Ciolacu.

El susține că organizarea congresului este un „atentat la siguranța națională”.

„Cinism și iresponsabilitate! Nimeni nu și-a permis să pună sănătatea și chiar viața românilor în pericol așa cum au făcut-o Iohannis, Cîțu, Orban și restul slugilor prezidențiale. Un veritabil atentat la siguranța națională! Au mers însă prea departe! Actualul Guvern va pleca – rapid! - prin moțiune de cenzură! Iar un președinte împotriva românilor și total rupt de realitate nu poate fi partenerul de dialog prevăzut de Constituția României”, a mai scris liderul PSD pe rețeaua de socializare.

Acesta susține că „doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității”.

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-și alege președintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni. În cursă s-au înscris Ludovic Orban și Florin Cîțu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pnl Marcel Ciolacu