x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Iohannis, „un agent electoral mincinos al Partidului Său!”

Marcel Ciolacu: Iohannis, „un agent electoral mincinos al Partidului Său!”

24 Noi 2020   •   21:22
Marcel Ciolacu: Iohannis, „un agent electoral mincinos al Partidului Său!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție dură marți seara, după declarațiile făcute de Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă susținute la Palatul Cotroceni: „A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.”

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.” a scris Ciolacu, marți seara, pe Facebook.

„Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”

Mesajul liderului PSD a venit după ce președintele Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, într-o conferință de presă susținută marți seară la Cotroceni. Potrivit șefului statului, PSD este de vină pentru situația în care se află România la 30 de ani de la Revoluția din 1989.

„Într-un asemenea context nefast și extrem de dificil, un singur partid și-a asumat responsabilitatea guvernării țării atunci când mulți alții au preferat să nu se implice. Nu a fost deloc ușor, dar chiar și cu un Guvern PNL minoritar, atacat din toate părțile și fără susținere parlamentare, multe lucruri s-au schimbat în bine”, a spus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu