x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, ironic după criticile lui Iohannis: E mai sensibil

Ciolacu, ironic după criticile lui Iohannis: E mai sensibil

de Redacția Jurnalul    |    26 Sep 2024   •   12:45
Ciolacu, ironic după criticile lui Iohannis: E mai sensibil

Premierul Marcel Ciolacu răspunde ironic criticilor președintelui Klaus Ioahannis referitoare la negocierea portofoliului de comisar european: „E mai sensibil. Eu n-am negociat nimic pentru Marcel Ciolacu”.

Premierul Marcel Ciolacu susține, joi, că n-a avut o discuție cu președintele Klaus Iohannis despre schimbarea legii electorale.

„Țin să-i dau dreptate domnului Iohannis, acum după ultima declarație, este inadmisibil să facem o lege pentru o singură persoană”, a spus Ciolacu la Hotspot.

Întrebat despre atacul președintelui de miercuri, Ciolacu a spus: „E mai sensibil domnia sa. Eu nu m-am supărat când am vândut Ardealul, mi-am văzut de treaba mea și am încercat să aduc argumente în fața românilor că lucrurile nu stau așa. Nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele ca și președinte al României”, a declarat premierul.

Acesta a spus că a fost deranjat de remarca președintelui cu privire la negocierea postului de comisar european.

„Eu sunt un social-democrat, cele mai mari provocări ale României sunt în zona social-democrată. Un portofoliu pe muncă, locuințe, învățământ, are foarte multe componete în viața reală a românilor de acum”, a explicat Ciolacu.

Acesta susține că este un mai bun negociator decât președintele: „Am văzut ce negociază dânsul, cu adevărat diferența a fost că eu n-am negociat nimic pentru Marcel Ciolacu, pentru PSD”.

Președintele Klaus Iohannis a spus miercuri că nu își dorește o lege pentru propria candidatură și că va avea grijă ca această lege să nu existe.

De asemenea, despre portofoliul de comisar european obținut de România, Iohannis a spus: „Negocierea pentru această poziție a fost făcută la nivel de prim-ministru și cred că este mai bine să-l întrebați pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obține un portofoliu economic și a obținut un portofoliu social care încă trebuie clarificat ce conține”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu klaus iohannis