x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu le transmite un mesaj parlamentarilor PSD pentru moțiunea de cenzură

Marcel Ciolacu le transmite un mesaj parlamentarilor PSD pentru moțiunea de cenzură

29 Sep 2021   •   11:57
Marcel Ciolacu le transmite un mesaj parlamentarilor PSD pentru moțiunea de cenzură

Parlamentarii PSD sunt îndemnați să evite adunările publice cu multe persoane și evenimentele care pot fi amânate pentru a nu se infecta cu COVID-19, în contextul în care marți trebuie să fie prezenți în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură, potrivit unui mesaj transmis de Marcel Ciolacu.

„Stimați colegi, vă rog să vă limitați acțiunile în teritoriu în următoarele zile. Evitați adunările publice cu multe persoane și evenimentele care pot fi amânate. Avem de trecut o moțiune de cenzură! Vreau să fim prezenți toți marți în Parlament. Guvernul Cîțu va pleca acasă”, le-a scris Marcel Ciolacu deputaților și senatorilor social -democrați, conform unor surse social-democrate.

PSD a depus marți o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, a anunțat Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD.

Conducerile celor două camere ale Parlamentului au decis, cu doar 9 voturi „pentru” și 16 abțineri, că moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR nu va fi dezbătută și citită până la publicarea motivării Corții Constituționale a deciziei privind conflictul dintre Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură.

Liderii AUR și USR PLUS au anunțat că vor vota în favoarea primei moțiuni de cenzură care va fi supusă votului în Parlament.

Mediafax

×
Subiecte în articol: psd motiune de cenzura COVID