x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu spune că Parlamentul va vota o lege a carantinării „coerentă” și „eficientă”

Marcel Ciolacu spune că Parlamentul va vota o lege a carantinării „coerentă” și „eficientă”

09 Iul 2020   •   12:00
Marcel Ciolacu spune că Parlamentul va vota o lege a carantinării „coerentă” și „eficientă”

Parlamentul va da votul pe o lege a carantinării „coerentă” și „eficientă”, a declarat, joi, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, după o întâlnire pe care a avut-o cu secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

„Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu domnul Raed Arafat și mai mult colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolare.”, a scris Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook.

De asemenea, Marcel Ciolacu a mai afirmat că „Guvernul PNL elaborează și trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență”.

„Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experții societății civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberațiile liberale ce atentau la drepturile și libertățile românilor. Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, a mai scris președintele interimar al PSD.  

Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 9 iulie 2020

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu carantina