x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Nu-mi retrag postarea. Este un fake-news pe jumătate

Ciolacu: Nu-mi retrag postarea. Este un fake-news pe jumătate

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   19:30
Ciolacu: Nu-mi retrag postarea. Este un fake-news pe jumătate
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune, miercuri seara, după ce în cursul dimineții a reacționat la anunțul federaţiei maghiare de fotbal că suporterii pot afișa la meciurile internaţionale steagul Ungariei Mari, că a fost „un fake-news pe jumătate” și că el a reacționat „la ceea ce a scris un for”.

„Nu-mi retrag postarea. Era o știre care intriga în mod profund, chiar te gândeai la anumite reacții să încerci să echilibrezi. Nu este încă lămurită. Totuși, este un fake-news pe jumătate. Federația de Fotbal a unui stat vecin și prieten, Ungaria, membru a UE, a promovat o știre. la fel cu Bâstroe, Ministerul Dezvoltării a spus oficial că Bâstroe are o adâncime, iar Sorin Grindeanu a reacționat. Acum vom vedea dacă ceea ce a scris un minister sau o federație e adevărat sau nu. Reacția a fost la ceea ce a scris un for, Federația de Fotbal al Ungariei”, spune la Europa FM Marcel Ciolacu.

El afirmă că și o eventuală informație similară a FRF ar fi avut reacție din partea Ungariei.

Federaţia Română de Fotbal precizează, miercuri, într-un comunicat de presă, că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de fotbal ca suporterii să afişeze la meciurile internaţionale steagul Ungariei Mari, aşa cum anunţase forul de la Budapesta.

UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea de către Federația de Fotbal din Ungaria a hărții Ungariei Mari pe drapele și bannere, e de părere președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competițiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea de către Federația de Fotbal din Ungaria a hărții Ungariei Mari pe drapele și bannere”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ungaria harta