x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Gâdea, întrebare DURĂ pentru Klaus Iohannis: Așteptați să moară?

Mihai Gâdea, întrebare DURĂ pentru Klaus Iohannis: Așteptați să moară?

16 Apr 2019   •   22:07
Mihai Gâdea, întrebare DURĂ pentru Klaus Iohannis: Așteptați să moară?

Mihai Gâdea i-a adresat o întrebare lui Klaus Iohannis, marți, la ”Sinteza Zilei”, în contextul în care Grupul pentru Dialog Social îl premiază pe Augustin Lazăr, iar acesta vrea să-i cedeze premiul tocmai celui pe care l-a ținut în temniță, iar starea de sănătate a lui Iulius Filip este una extrem de precară.

”Așteptați ca Iulius Filip să moară, ca să îl decorați? Așteptați ca un erou, un om care a avut coloană vertebrală, despre disidența dumneavoastră domnule președinte nu se știe nimic, întrebarea e simplă: așteptați să moară Iulius Filip ca să îl decorați? Cei de la GDS vor să îl decoreze pe călăul lui Iulius Filip” a spus Mihai Gâdea.

Grupul pentru Dialog Social (GDS) a anulat evenimentul programat miercuri şi renunţă la intenţia de a-l premia public pe Augustin Lazăr. Dar nu și la a-i acorda acestuia premiul.

Anunțul GDS apare în contextul în care Augustin Lazăr a anunțat marți că își cedează premiul pe 2018 lui Iulius Filip, adică culmea luptătorului anti-comunist căruia îi refuzase liberarea din închisoare în vremea regimului comunist.

Sursa Antena 3

×