x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu: Voi candida la parlamentare pe listele unei noi alianţe electorale de centru-dreapta

Mihai Răzvan Ungureanu: Voi candida la parlamentare pe listele unei noi alianţe electorale de centru-dreapta

23 Iun 2012   •   11:56
Mihai Răzvan Ungureanu: Voi candida la parlamentare pe listele unei noi alianţe electorale de centru-dreapta

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, sambata, ca va candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formatiuni politice de la PDL pana la PNTCD.

"In toamna sper sa ma regasesc alaturi de candidatii platformei politice pe care o construim ca loc in care sa se regaseasca toate fortele politice care reprezinta centrul si dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forte politice, de dreapta, care urmeaza sa se nasca. Va fi o alianta electorala, in opinia mea, in care se va regasi si PDL, care este parte a specrului politic de centru-dreapta", a spus raspuns Ungureanu intrebat fiind daca in toamna va candida la parlamentare.

Ungureanu a spus ca isi va lansa initiativa in maximum doua saptamani si ca va da curs invitatiei la Conventia extraordinara a PDL din 30 iunie, daca va fi invitat.

Mihai Razvan Ungureanu a facut aceste declaratii dupa ce a participat la Congresul de constituire a Partidului Noua Republica.

×