x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose, laude neașteptate pentru Traian Băsescu

Mihai Tudose, laude neașteptate pentru Traian Băsescu

23 Noi 2017   •   22:10
Mihai Tudose, laude neașteptate pentru Traian Băsescu

Premierul Mihai Tudose susține că a văzut doar două discursuri constructive în Parlament, la moțiunea de cenzură. Tudose consideră că unul dintre aceste discursuri i-a aparținut fostului președinte Traian Băsescu, cel care a prezentat propria viziune asupra economiei.

”A fost o mișcare ilogică a unor oameni din Parlament. Nu poți să acuzi oameni care nu sunt în Guvern, oameni care nu fac parte din Guvern. Veți găsi părți mari în moțiune unde sunt acuzate anumite acțiuni din comisii parlamentare. Adunate toate la un loc, din toată învălmășeala asta, este clar că există oameni care doresc ca acest Guvern să nu reușească pentru binele românilor.

Au fost astăzi două discursuri importante. Cel al domnului Kelemen Hunor, care a venit și cu critici, și cu lucruri constructive. Al doilea discurs, poate o să vă mire, a fost cel al fostului președinte, Traian Băsescu. Acesta a avut un discurs în care a încercat să explice viziunea sa, ce trebuie făcut. Nu a fost un discurs în care s-a spus doar să te dai tu la o parte, ca să vin eu, nu am un plan, dar dă-te tu la o parte ca să vin eu”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: mihai tudose traian basescu