x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Agriculturii a făcut piaţa la Focşani, după o vizită inopinată prin judeţ

Ministrul Agriculturii a făcut piaţa la Focşani, după o vizită inopinată prin judeţ

09 Apr 2019   •   21:15
Ministrul Agriculturii a făcut piaţa la Focşani, după o vizită inopinată prin judeţ

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, aflat în trecere prin Vrancea marţi după-amiază, a vizitat mai multe subunităţi din judeţ şi a făcut cumpărături în piaţa agricolă din Focşani, unde a stat de vorbă cu producătorii, potrivit şefului Direcţiei Agricole Vrancea, Ticu Constandache.

"Ministrul Petre Daea s-a oprit pentru circa două ore în Vrancea şi a dorit să vadă care e situaţia prin judeţ. A fost la APIA, unde a stat de vorbă cu fermierii care erau acolo să depună cereri. A mers la Centrul de Comandă al Unităţii de Combatere a Grindinei 2 Moldova să vadă care e situaţia, pentru că se apropie sezonul şi a dorit să vadă şi o porţiune din Canalul Siret-Bărăgan, înspre Odobeşti", a declarat Ticu Constandache.

După ce a vizitat aceste obiective, ministrul Agriculturii s-a oprit în piaţa agroalimentară din Focşani, unde a stat de vorbă cu producătorii, dar a făcut şi cumpărături.

"Domnul ministru a dorit să meargă în piaţa agroalimentară din Focşani, unde a discutat cu producătorii. A făcut şi piaţa acolo. A cumpărat struguri, mere, ceapă verde, ceapă uscată, castraveţi şi brânză", a spus Costandache, care l-a însoţit pe ministrul Daea în periplul său prin judeţ.

Potrivit şefului Direcţiei Agricole Vrancea, vizita ministrului Agriculturii a fost neanunţată, cel mai probabil acesta fiind în trecere prin Vrancea.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: minsitrul agriculturii Petre Daea